Tudnivalók az elsősök beiratkozásáról

2020, március 31 - 11:30 - 2020, április 6 - 11:30
Online beiratkozás intézményünkbe

Tisztelt Szülők!

 

 

 

 

Az emberi erőforrások minisztere – a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre figyelemmel – a 2020/2021. nevelési, illetve tanévre történő óvodai, valamint általános iskolai beiratkozásról szóló 7/2020. (III. 25.) EMMI határozatában a 2020/2021. nevelési évre történő iskolai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

 

Intézményünk első osztályaiba a veszélyhelyzetre való tekintettel a 2020/2021-es tanévre a beiratkozást 2020. április 06–24. között bonyolítjuk le a KRÉTA rendszer segítségével.

Az online beiratkozás technikai részleteiről levélben tájékoztatni fogjuk Önöket.

 

Korábban tervezett programunkat, amikor megismerkedhetnek a gyerekek a tanítóikkal, egy későbbi időpontban újraszervezzük. A május 3-ára tervezett szülői értekezlet megváltozott időpontjáról is értesítést küldünk.

 

 

 

 

Debrecen, 2020. március 30.

                                                                                      

 

 

Üdvözlettel:

 

Tóvizi Erika Ilona s.k.

intézményvezető-helyettes

 

        


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.