Címlap

Tanévnyitó a Kiskossuthban

2021, szeptember 6 - 08:30
Felavattuk elsőseinket.

Régi hagyomány az iskolánkban, hogy a tanévnyitón az újonnan induló első osztályaink nebulóit ünnepélyesen is a Kiskossuth és a Kossuth Gyakorló közösségébe fogadjuk.

A tanévnyitóról készült képgaléria feltöltése folyamatban.

Ünnepségünkön elsőként Denichné Hajdu Mónika Tímea intézményvezető szólt a megjelentekhez és köszöntötte Dr Forisek Pétert, a Debreceni Egyetem tanárképzési főigazgatóját,

valamint Filep Miklóst, a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Technikuma, Gimnáziuma és Kollégiuma intézményvezetőjét, akik szintén megtiszteltek minket a jelenlétükkel. 

Majd átadta a szót a két intézményvezető-helyettesnek, Csomorné Albert Tímeának, aki az iskolavezetés nevében köszöntötte az elsőseinket és szüleiket,

 valamint Kálmánchelyi-Papp Hajnalkának, aki a felsősökhöz szólt.

Az intézmény mindhárom jelen lévő vezetője a kollégákkal, a szülőkkel és a diákokkal való kölcsönös tisztelet és együttműködés fontosságát hangsúlyozta.

Az ünnepség folytatásaként meghallgattuk a tanévnyitó műsort, amelyet diákjaink szavalatai tettek bensőségessé.

Ezután következett a nap fénypontja, amikor a közösségbe fogadás jelképeként iskolánk legidősebbjei, a nyolcadikosok felkötötték az együvé tartozás szimbólumát, a kossuthos sálat a legkisebbek nyakába. Majd az immár ünnepélyesen is kiskossuthossá vált elsőseink a virágkapun keresztül léptek a szeretettel irányított közös munka talajára a tanító nénik vezetésével.

Végezetül tehetséges diákjaink egy vidám táncos, zenés, verses műsorral kedveskedtek az újdonsült kiskossuthos társaiknak.

A színvonalas tanévnyitó műsor megszervezéséért köszönet Dr Árnyasné Rizsák Orsolya, Dr Ilku Miklósné, Irinyiné Papp Ildikó és Solymosiné Rozinger Erzsébet tanító néniknek.

 

Iskolánk minden pedagógusának, tanulójának és szüleiknek kívánunk

kitartást, türelmet és sok sikert a 2021-2022-es tanévre!

 

Csomorné Albert Tímea Katalin és Kálmánchelyi-Papp Hajnalka Erzsébet

intézményvezető-helyettesek


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.