Címlap

Talentum Nívódíj

2022, június 30 - 13:15
A "Jelenben a Jövőnkért" Közhasznú Egyesület idei díjazottjai

A "Jelenben a Jövőnkért" Közhasznú Egyesület idén is kiosztotta a pénzjutalommal is járó Talentum Nívódíjat.

Papp Dorottya 7.d osztályos tanulónk kiváló tanulmányi eredményéért, közösségi munkájáért és kiemelkedő versenyeredményeiért kapta a díjat, amihez szívből gratulálunk!

A másik díjazott Ökrös Tamás testnevelőnk, kosárlabda szakedző és a Cívis KK Kossuth Leopárdok csapata. A kosarlabdaakademia.deac.hu oldalon megjelent részletes cikkben kollégánk bemutatja az iskolánk alsó tagozatán folyó munkát:

https://kosarlabdaakademia.deac.hu/civis-kk/talentum-nivodijas-okros-tamas/

Gratulálunk a díjazottaknak!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.