Címlap

Sziatakötő program

Információk a SZITAKÖTŐ programról

Szitakötő továbbbképzés

A 2021/2022-es tanévre sikeresen pályáztunk a Szitakötő Magazin oktatási programjára. Ennek a programnak a keretében került megrendezésre a könyvtárunkban 2021. október 13-án a Szitakötő oktatási program továbbképzése.

Vendégünk Victor András volt, aki egy 60 perces foglalkozást tartott a 4. c osztálynak a legújabb Szitakötő magazinhoz kapcsolódva a tükör témakörében. A foglalkozásra néhány szülőt is vendégül láttunk.  Délután pedig egy 90 perces továbbképzésen az iskolánk pedagógusainak mutatta meg, hogyan építhetik be a tanításba a magazint.

 

Szitakötő: őszi szám (online)

Szitakötő: téli szám (pdf)

Frissítés dátuma: 2021.12.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.