Címlap

Országos Könyvtárhasználati Verseny

2018, február 19 - 10:00
Méltóképpen képviselte a KisKossuthot.

Az Eszterházy Károly Egyetem OFI Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum ebben a tanévben is meghirdette a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Versenyt.

2018. február 19-én 10 órától a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtárban került megrendezésre a megyei forduló. Hajdú-Bihar Megyében 16 fő indult a versenyen a 7-8. évfolyamos tanulóknak kiírt versenyen. A verseny témája a víz volt.

Iskolánkat Szálkai Zsófia 7. a osztályos tanuló képviselte.

Szívből gratulálunk Zsófinak a szorgalmas felkészülésért és a versenyzésért! 

 

Dusa Diána

könyvtárostanár

 

Az előnézeti kép forrása: https://www.google.hu/search?q=Bod+P%C3%A9ter+Orsz%C3%A1gos+K%C3%B6nyvt%...

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.