"Tűzmanócska"

2018, június 23 - 10:30
Német nyelvű bábelőadás a Kiskossuthban.

A Debreceni Német Kulturális Fórum és a Debreceni Egyetem Germanisztika Intézete által június 7-én megrendezett német nyelvű Drámafesztivál keretében látogatott el iskolánkba a Deutsche Bühne Ungarn.

A társulat a "Tűzmanócska" című bábjátékot adta elő, amelyet alsó tagozatos németes diákjaink tekintettek meg.

 

A bábelőadás a jó szórakozás mellett a német nyelv gyakorlására is lehetőséget adott kisdiákjainknak. A tanórai környezeten kívül is találkozhattak az általuk tanult idegen nyelvvel, amely pozitív hatással lehet a további tanulmányaikra.

Köszönjük a szervezést Kruppa Terézia német szakos tanárnőnek.

Reméljük, hogy a jövőben is részt vehetnek diákjaink hasonlóan magas színvonalú idegen nyelvű programokon.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ