Szülői szervezet

Kedves Szülők!

Az iskolai udvar (játszótér és sportpályák) régóta felújításra szorul. A teljes rekonstrukció még várat magára, de elkerülhetetlen az elhasználódott téri elemek felújítása. A Szülői Munkaközösség és a Jelenben a Jövőnkért Egyesület ezért papírgyűjtést szervez, hogy a bevételből az iskolai játszóvár felújítását segítsük.

A tavaszi hulladékgyűjtés (vegyes papír) időpontja: 2018. május 24-25., mindkét nap 7 - 18 óráig.

A papírt a hátsó udvaron, az UniCredit Bank szervizútja felőli pályán gyűjtjük. A zökkenőmentes közlekedés érdekében az iskolaudvarra a Klaipeda utca felőli bejáraton (Dóczy Gimnázium nagykapuja) lehet behajtani, majd a szervizút felőli kapun lehet azt elhagyni.

Amennyiben nagy mennyiségű papírt szeretnének leadni, azt május 25-éig munkanapokon 6-18 óráig a 4030 Debrecen, Vértesi út 9/b. szám alatti telephelyen megtehetik Az igazoló lapon, kérjük, tüntessék fel az iskola nevét és a gyermekük osztályát.

A papírgyűjtés egyben verseny is, ezért kérjük, hogy a papírt az osztályoknak kijelölt helyen tegyék le. A legtöbb papírt összegyűjtő alsós és felsős osztály jutalma egy június 14-ére szervezett csapatépítő program támogatása.

A játszóvár felújításának költsége kb. 350-400 eFt. Ezen kívül a sportpályák vonalazása, a meglévő kültéri bútorok festése, a homok cseréje, új lócák beszerzése, labdafogó hálók telepítése is támogatható a bevétel függvényében.

 

Szívesen fogadunk bármilyen felajánlást, legyen az anyagi támogatás, vagy fizikai segítség a régi vár elbontásában, a tereprendezésben vagy a festésben.

 

Számlaszám: Jelenben a Jövőnkért Egyesület, 10918001-00000071-26970004

A közlemény rovatba feltétlenül írják be: „játszóvár”

 

A fizikai közreműködéssel kapcsolatban a jelentkezés az alábbi címeken lehetséges:

E-mail:

Tel.: +36 30 743 7001

 

Segítő támogatásukat köszönjük!

 

                   Harman László                                                               Csige György

a Jelenben a Jövőnkért Egyesület elnöke                                          az SZM képviselője

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.