Címlap

e-Napló szülői hozzáférés

Kedves Szülők!

Bejelentkezés az e-naplóba

1. Az iskola honlapján található e-Napló linkre kattintva,  vagy a https://kiskossuth.e-kreta.hu webcím beírása után jutnak el az új e-napló rendszerhez.

2. A bejelentkezés adatai

  • A szülő felhasználóneve a gyermekének 11 jegyű oktatási azonosítója  (diákigazolványon is megtalálható ez az azonosító).
  • A jelszó a gyermek születési dátuma, ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban. (pl: 1999-01-03). (A kötőjeleket is be kell írni! A bejelentkezés után a jelszó módosítható.)
  • Minden tanulóhoz egy hozzáférés kerül(t) kiosztásra. Amennyiben szükséges, mindkét szülőnek különböző hozzáférés hozható létre, ez irányú kérelmüket írásban várjuk.

3. Az e-Ellenőrző könyv kezelése nem bonyolult, de amennyiben szükséges részletes leírást a következő címen találnak: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424861

 

Frissítés dátuma: 2021.09.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.