Címlap

Kölcsönzés

A tanulók négy hétre vihetnek el legfeljebb 3 könyvet, míg a pedagógusok minden dokumentumtípusból kölcsönözhetnek időbeli megkötés nélkül. A tanárjelöltek a tanítási gyakorlat idején kölcsönözhetnek a vezetőtanáruk nevére.

A tanulói kölcsönzés a Szirén könyvtári rendszer kölcsönzési moduljával történik.

Online katalógus: http://sziren.com/index_sziren.htm

Ezen az oldalon lehet tájékozódni a könyvtárunk állományáról

Nyitvatartás: A kölcsönzés osztott nyitva tartással működik, külön időben zajlik a nevelők, és külön a tanulók kölcsönzése.

  • Felnőttek:

    • Hétfő-Péntek: 8:30- 11:30
  • Tanulók:
    • Hétfő-Csütörtök: 12:30 - 15:00

Frissítés dátuma: 2021.12.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.