Címlap

Elérhetőségek fogadóórákhoz

Kedves Szülők!

Fontosnak tartjuk, hogy szükség esetén lehetőségük legyen személyesen, emailben vagy telefonon egyeztetni a gyermeküket érintő kérdésekről kollégáinkkal.

A meghatározott időben tartott fogadóórák helyett ezentúl kérjük, az alábbi dokumentumban található elérhetőségeken lépjenek kapcsolatba iskolánk tanítóival, tanáraival.

Az elérhetőségek folyamatosan megtalálhatók lesznek a Dokumentumtár menüpontban is.

Reméljük, így könnyebbé, rugalmasabbá válik a kapcsolatfelvétel kollégáinkkal!

 

Tanítóink, tanáraink elérhetőségei fogadóórák egyeztetéséhez

Frissítés dátuma: 2021.10.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.