Címlap

Látogatás a debreceni TEK kirendeltségen

2017, szeptember 20 - 13:00
2017. szeptember 20-án éredekes bemutatón vettek részt a történelem szakkör diákjai

2017. szeptember 20-án, péntek délután egy nagyon érdekes bemutatón vettek részt a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája Kossuth utcai feladatellátási hely fegyvertörténet - történelem szakkör diákjai, valamint néhány lelkes érdeklődő.
Megismerhettük a kutyás biztosítás fogásait, a terrorelhárítás járműparkját, az állampolgárok védelmével megbízott testület feladatait, a kommandósok elkötelezettségét és profizmusukat.
Köszönetet szeretnénk mondani a program megvalósításáért a TEK debreceni állományának.

Kopjári István Attila
szakkörvezető


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.