Címlap

Kiskossuthos siker az országos úszóbajnokságon

2021, szeptember 21 - 22:00

2021. július 14-17. között rendezték meg Szegeden az idei korosztályos országos úszóbajnokságot ahol iskolánk 5.b osztályos tanulója, Fagyal Kristóf 200 méter hátúszásban az előkelő 6. helyet szerezte meg a 2010-es születésű fiúk korosztályában. 

 

 

Kristóf a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola versenyúszója immár öt éve. Kedvenc úszása a hát és hosszútávú terve megmérettetni magát az olimpián. Az olimpia még távlati cél, de idén a Diákolimpián is szeretné iskolánkat méltóképpen képviselni. 
 
Gratulálunk!
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.