Címlap

Kiskossuthos helyezés a Mail Art művészeti pályázaton

2021, október 29 - 07:00

„Hálás vagyok, mert…” megyei Mail Art művészeti pályázat

A Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Magyar Posta Zrt. támogatásával Mail Art művészeti pályázaton hirdetett „Hálás vagyok, mert…” címmel Hajdú-Bihar megyei általános iskolás tanulók részére.

A hála világnapja alkalmából hirdetett pályázatra beérkezett 214 alkotás közül a 7-8.évfolyam kategóriájában

III. helyezést ért el Antal Sára 8.a osztályos tanulónk.

A díjadóval egybekötött kiállításmegnyitóra 2021. október 22-én került sor a Delizsánsz Kiállítóteremben.

A díjátadó ünnepség után interaktív tárlatvezetésen vehettek részt a díjazott tanulók és kísérőjük a postamúzeumban, melyet Reszegi Tünde és Konkojné Bede Ildikó a Magyar Posta Zrt. munkatársai mutattak be.

Szívből gratulálunk Sári!

Felkészítő tanár: Rácz Imre

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.