Címlap

Kárpát-medencei Életmese írói pályázat

2022, július 5 - 22:45
Kötetben jelent meg harmadikos tanulónk pályamunkája
A "Mosolyvirág" Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete Életmese című családi történetíró pályázatán Nagy Dénes 3. b osztályos tanuló beküldött írásait érdemesnek tartotta a zsűri a Kárpát-medencei Életmesék című kötetben való megjelenésre. Az ünnepélyes díjátadóra 2022. június 30-án Budapesten, az Országházban került sor, melyre meghívást kapott minden szerző, akinek írásai megjelennek a könyvben.
A pályázat célja a családi történetek, a családokban rejlő örök emberi értékek, az összetartozás, a szeretet és ezek felemelő példáinak minél nagyobb körben való bemutatása. Bemutatja a generációkon keresztül átadott igaz, emberi történetek, családi legendáriumok olykor keserű, máskor kacagtató jeleneteit.
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.