Címlap

A Hunyadiak nyomában jártak

2018, február 26 - 10:00
Szép eredmény született a történelem versenyen.

2018. február 26-án 15 csapat részvételével rendezték meg a a “Hunyadiak nyomában” elnevezésű megyei történelem versenyt a Debreceni Hunyadi János Általános Iskolában.

Az érdekes, interaktív játékok, azon kívül, hogy biztosították a jó hangulatot,  lehetőséget adtak arra, hogy a gyerekek szinte észrevétlenül adjanak számot a témával kapcsolatos tudásukról. A verseny fénypontját a csapatok változatos PowerPoint-os bemutatóinak megtekintése jelentette.

Iskolánk csapata nemes csatában az előkelő 2. helyezést szerezte meg.

A csapat tagjai: Bazsek Brúnó, Sass Barnabás 5.b. és Horváth Karolina, Postás Panna Alma 6.a. osztályos tanulók.

Felkészítő tanáruk: Kálmánchelyi-Papp Hajnalka.

A gyerekek és felkészítő tanáruk.

A nagyszerű eredményhez szívből gratulálunk.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.