Címlap

Gyorskorcsolyás sikerek

2022, február 14 - 22:00
Nem csak a téli olimpián, hanem a Kiskossuthban is kiváló eredmények születtek gyorskorcsolyában

2022. február 7-én a Debreceni Jégcsarnokban rendezték meg a Gyorskorcsolya Diákolimpia megyei döntőjét, ahol iskolánkat a Parádi testvérek  képviselték.

Parádi Kende Márk 3. c osztályos tanuló a II. korcsoportban ezüstérmet nyert, míg testvére Parádi Kenéz Máté 6. a osztályos tanuló a III. korcsoportban szép helyezést ért el.

Kende ezzel az eredményével továbbjutott az országos döntőbe.

 

Gratulálunk és további sikeres versenyzést kívánunk a fiúknak!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.