Címlap

Diákolimpiai helyezett ötödikes tanulónk

2022, június 13 - 00:00
Egyéni csúcsokkal ért el remek eredményeket hátúszásban

Május 27-28-án rendezték Budapesten a Tüske uszodában az A kategóriás Diákolimpia országos döntőjét ahol Fagyal Kristóf 5.b osztályos tanulónk 100 hát és 200 háton mérette meg magát. Kristóf mind a két számból az előkelő 6. helyet szerezte meg egyéni csúcsot úszva a 2009-2010-es korosztályban. A díjakat a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor adta át.

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez! Kristófra ebben a szezonban már csak a júliusi országos bajnokság vár, amihez sok sikert kívánunk!
 
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.