Címlap

Cserekapcsolatok

1991-ben tettük le az alapkövét a mai napig is tartó testvéri kapcsolatunknak a finnországi Jyväskyläval. Azóta is minden páratlan évben ők jönnek hozzánk, a páros években mi utazunk hozzájuk 15-18 tanulóval és 2 kísérőtanárral.

Segítség a bemutatkozó levélhez.

Másik partneriskolánkkal, a németországi Europaschule Dortmunddal 2003-ban indult barátságunk. Akkor 59 gyermeket fogadtunk, megmozgatva szinte a teljes felső tagozatot. Átértékeltük a létszámot és 2009 óta 12-15 fős csoportokkal ők érkeznek hozzánk ősszel, minket pedig tavasszal látnak vendégül. Mindkét kapcsolat célja, hogy családoknál lakva az ország kultúrájába, iskolai és hétköznapi életébe betekinthessünk.

Frissítés dátuma: 2018.09.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.