Címlap

Baseball

2021, szeptember 2 - 01:30
Különleges sportban jeleskedik tehetséges tanítványunk.

Kiss-Tóth Attila, 6.a osztályos tanulónk egy igen különleges sportágban, a baseball-ban találta meg a mozgás örömét. E sport iránti elköteleződésének és szorgalmának köszönhetően alig három év alatt tudása kiemelkedő szintre fejlődött. Nem csoda hát, hogy kitartó munkája és képességei elismeréseként tavaly, majd pedig idén is behívót kapott az U12-es korosztályos magyar válogatottba.

 

A pandémia a tavalyi eseményeket elsöpörte, idén nyáron azonban a belgiumi Mortselben 10 ország részvételével  megrendezték az Európa Bajnokságot. Ezen a tornán a 9. hely megszerzését tartották reálisnak, ám a várakozásokat messze felülmúlva a magyar csapat, melynek Attila mindvégig a fő motorja volt, végül az óriási teljesítménynek számító 5. helyen végzett. Ezzel az eredménnyel maguk mögé utasítottak számos, a világranglistán sokkal előrébb számon tartott országot, például Franciaországot, Ausztriát, Belgiumot, Lengyelországot és Litvániát.

 

Attila azonban nem csupán a sportban jeleskedik. Az évvégi bizonyítványában sincs kivetnivaló. Méltán büszkék rá a szülei és mi is.

A további sikerek eléréséhez erőt és kitartást kívánunk!

Hajrá Attila!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.