Címlap

'56-ra emlékeztünk

2021, november 2 - 18:45

Az ünnepi program október 22-én, reggel kezdődött Kálmánchelyi-Papp Hajnalka igazgató-helyettes asszony ünnepi beszédével, amit az iskolarádió közvetített a tanulóifjúságnak.

Ezután évfolyamonként folytatódott a megemlékezés. A hatodik osztályos diákok tanáraik vezetésével megkoszorúzták az 1956-os hősök emlékművét a Kossuth utcán. A koszorúzás előtt Kopjári István szaktanár röviden ismertette a forradalom debreceni hőseinek történetét, majd az osztályok képviselői elhelyezték a koszorút az emlékmű talapzatán.

Rövid főhajtás után, mellyel a forradalom mártírjai előtt tisztelegtünk, visszatértek az osztályok a tantermekben, ahol korabeli visszaemlékezések megismerésével ért véget a program. A fényképeket Nagy Balázsné tanárnő készítette.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.