Címlap

4.b osztályos tanulóink eredményei

2022, június 13 - 21:00
Versíró pályázaton és a Tudásbajnokságon is sikeresek voltak

A Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház versíró pályázatot hirdetett Petőfi Sándor születése 200. évfordulójának alkalmából. Kimagasló eredményükért oklevélben részesültek iskolánk tanulói: 

                                              Balogh Dóra 4.b 

                                              Stefán Luca 4.b 

                                              Sztányi Alíz 4.b 

 

 

A Tudásbajnokság online tanulmányi verseny országos döntőjén magyar nyelvből I. helyezést ért el Tóth Csanád 4.b osztályos tanuló.  

 

 

Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.