„Angolszász ünnepek” megyei angol nyelvi verseny

2017, május 9 - 11:45
Iskolánk ebben a tanévben is meghirdette az immár kilencéves hagyományt.

Iskolánk ebben a tanévben is meghirdette az immár kilencéves hagyományra visszatekintő „Angolszász ünnepek” című megyei, angol nyelvi versenyét, melyre – nagy örömünkre — ezúttal is számos és helyi és megyei település  iskoláiból érkeztek 7-8. osztályos diákok.

A versenyre április 25-én került sor, témaként idén Guy Fawkes napja, a Hálaadás ünnepe, valamint az Apák napja szolgáltak.
Az alaposan felkészült háromfős csapatok különböző helyszíneken és feladattípusokban küzdöttek a legjobb helyezésekért: olvasott és hallott szöveget értelmeztek és dolgoztak fel, kvíz-kérdésekre válaszoltak, a verseny leglátványosabb elemében pedig nagyon színvonalasan összeállított, saját készítésű diasorozatukat mutatták be angol nyelven, kiváló jelmezekkel, ötletekkel, és kellékekkel.

A verseny helyezettjei az alábbi csapatok lettek

  • 1. helyezés: Lilla Téri Általános Iskola csapata
  • 2. helyezés: Balmazújvárosi Általános Iskola Bocskai István Tagintézményének csapata
  • 3. helyezés: Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola csapata Biharkeresztesről

Szívből gratulálunk a helyezetteknek, valamint minden egyes résztvevő diáknak és felkészítő tanáraiknak! Köszönjük a kellemes hangulatú délutánt mindenkinek!

Rendezvényünket a Raabe Klett Kiadó, az Oxford University Press, a Grimm Könyvkiadó, valamint az MM Publications támogatta, nagyon köszönjük a szép ajándékokat, felajánlásokat!

Képek ITT!


v1.0-alpha95